• בשנת 1925 עלו לארץ ישראל מהעיר סלוניקי שביוון האחים אברהם ויצחק גטניו.

    הם השתכנו בדרום תל אביב על גבולה של יפו ויסדו מאפיה משפחתית קטנה.

    בשנת 1930, לאחר שחסכו מעט כסף, עברו האחים למבנה ברחוב זבולון ופתחו קונדטוריה.

    במהלך השנים הלך העסק והתפתח את התנור המוסק בעץ החליף תנור המוסק בסולר ואת הכלים הידניים והמערוך החליפו מכונות ותבניות.

  • כאשר נעשה המפעל צפוף ובלתי מתאים ליצור בקנה מידה גדול, קנו האחים אברהם ויצחק גטניו קרקע באזור התעשיה בני ברק ובשנת 1958 הקימו בו את המפעל הנוכחי.

    עם השנים נוסף ציוד משוכלל, התפוקה עלתה ומגוון המוצרים גדל.

    כיום מנהלים את המפעל נכדיהם של אברהם ויצחק שהשתלבו בו בהצלחה.

    המפעל מייצר ביסקוויט פתי-בר ייחודי בטעם צרפתי המהווה מעין סמל מסחרי של " אחים גטניו " כמו כן מיצרים במפעל מגוון עוגיות לחג הפסח על בסיס יין ומצה עשירה בהשגחת צמודה של משגיח כשרות.